zoli

ZLACKZI ZOLTAN

Data nasterii:5 iunie 1990
Zodia:Gemeni
Ocupatia: elev – viitor student

Ce spune el:

    Un tip foarte întreprinzator pentru vârsta mea, îmi place sa ma implic în multe activitati. Citesc foarte multe carti de aventura în special, îmi plac jocurile pe calculator si de vreo 3 ani încoace m-am îndragostit si de scena.

Am jucat in:

    Dar rolul favorit va ramâne fara îndoiala cel al lui Ridolfo din Cafeneaua, unde am fost personaj principal. A fost pentru mine poate cel mai mare proiect alaturi de Skepsis, unde practic m-am regasit. În ciuda lungimii piesei, nu am avut nicio dificultate în a memora textul. A fost extraordinara reprezentatia si cred ca nu sunt singurul care spune asta.

Ce spun ceilalti:

    Cel pentru care drumul la repetitii era cel mai lung, dar rareori se întâmpla sa întârzie, spre deosebire de noi care nu reuseam sa ajungem, desi eram aproape. ’Nu-i stres’ – e replica lui când noi ne agitam si nu stim ce sa mai facem. Vai, câta rabdare poti sa ai!

    Zoli a fost o surpriza placuta pentru toti cei din grup: desi ni s-a alaturat de trei anisori, îl simtim ca pe unul ce a fost dintotdeauna de-al nostru. Cu o natura împaciuitoare, calma si emotiva (îi cresc repede bujori în obrajori), este o persoana de nadejde pentru oricare dintre noi. În el teatrul a crescut treptat, drept care si el a crescut mereu ca actor pe scena noastra.

    Buturuga mica care tine caru’ mare :); om de nadejde, pune pasiune in ceea ce face.

    Pentru vorbe de duh persona potrivita, pentru glume persoana si mai potrivita.

    Desi i-a fost „rezervat” rolul de „pompier de serviciu” al trupei, e mai degraba „baiatul cu chibrituri” care incendiaza atmosfera pe scena si în inimile spectatorilor.

    Este un actor foarte bun si il apreciez foarte mult pt asta.Este cel care a facut cele mai mari sacrificii pentru a mentine viu acest vis colectiv care este teatrul Skepsis. E un tip echilibrat si cerebral, mereu cu mintea limpede, însa dublat si de o latura sensibila, pe care o ascunde poate prea bine. Pe scena nu e spectaculos, nici nu fura ochiul, însa de la an la an a dat tot mai mult, a perseverat si a învatat, reusind sa capete stapânirea de sine necesara pentru a face roluri mari, de anduranta. Peste toate, e omul de nadejde, care spune cea ce gandeste si face ceea ce spune...omul de care poti sa fi mândru ca îl ai ca prieten.