vasile

DANGA VASILE PETRU

Data nasterii:17 august 1979
Localitate :Alba Iulia
Zodia:Leu
Membru Skepsis:Martie 2002
Studii:1994 - 1998:Grup Scolar Industrial Metalurgic, contabilitate
1998 – 2004:Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, contabilitate
Ocupatie:contabil
Hobby-uri:muzica, jocul de carti, remy, calatoriile, muntele, teatrul etc.

Roluri jucate:

Ce spune el:

    Sunt o persoana care are atât calitati, cât si defecte, dar ca aproape oricine, nu-mi recunosc decât calitatile: frumos, inteligent si, nu în ultimul rând, modest. În prezent fac mari sacrificii pentru tara (încadrat în câmpul muncii), iar în timpul liber joc teatru, atât pe scena, cât si în viata de zi cu zi. Mai întâi, am activat în cadrul trupei de teatru „Galileo”, a Casei de Cultura a Studentilor, dupa care, împreuna cu Viorel, Rares si Vera am luat parte la înfiintarea unei noi trupe de teatru.

Ce spun ceilalti:

    Tot timpul ‘alearga’ dintr-o parte în alta, foarte doritor sa le faca pe toate si sa multumeasca pe toata lumea. Dedicat în aproape toate activitatile, atât cele lumesti, cât si cele ‘spirituale’.

    Il cunosc numai de la 4 ani, cam de 25 de ani. nu mai stiu anul când am fost marinari pe Târnava Mare, pe o camera gonflabila de tractor care s-a dezumflat la destinatie si a trebuit sa o caram apoi în spate. Sau la mare la Tuzla când am ramas fara bani si fara mâncare doar cu o franzela si un borcan dedulceata asortat din care am mâncat cu pofta tot drumul de întoarcere, iar eu le-am adus dragilor mei parinti si un pui de catelus vagabond. Am multe amintiri cu el.

    O persoana interesanta, foarte altruista. Contabilul nostru este foarte îndragostit de Cutia (cu surprize) a Actorului de a carei continut se ocupa direct. Da dovada de abilitati iesite din comun la volan, mai ales când sunt si eu în masina sa-i dau sfaturi. Va fi un mare sofer, cu toate acestea. Sper sa nu ma dezamageasca.

    Vasi, ca orice Leu, este modest din fire. Ascunde dupa zâmbete si glume, o natura foarte emotiva si reflexiva. Atunci când apare pe scena, e deja iubit de public. Un actor foarte...expresiv, acesta e cuvântul! Vesel, mare iubitor de muzica si ... gatit (mai mult în bucatarie si mai putin în fata oglinzii).

    Baiat mai de treaba ca mine, dedicat prietenilor, prieten de incredere cu un generos simt al umorului.

    Unul din cei trei muschetari.

    Vasi este cel care a evoluat cel mai mult dintre noi. Desi a pornit mai stângaci si mai stresat de scena, în timp a învatat s-o îndrageasca. A acceptat provocarile fiecarui rol, luptând sa dea viata personajelor. Ma bucura cel mai mult faptul ca a ajuns sa se descopere pe sine prin teatru, si ca într-o anumita masura, se si defineste prin asta.

    Vasilica – sunt cu capul in nori.

    Dedicat in ceea ce face , aiurit uneori dar de incredere.

    Un nebun care si-ar da si pielea de pe el pentru prieteni, emotiv si punctual.

    „Imblânzitorul de cifre” cu mâinile goale, cel caruia invariabil „socotelile” îi dau cu „+”, atât pe scena cât si în afara ei