suciu anca

SUCIU ANCA IOANA

Data nasterii: 06 februarie 1981

Roluri jucate:

  • Oscar, C. Magnier - Charlotte

Ce spune ea:

   La caracterizare, zau ca m-ai blocat. Nu stiu niciodata ce-as putea spune despre mine. Poate sunt prea duala, Cand prea buna ma cred, cand prea rea – ha ha . . . Cred ca sunt ca ciorba de burta – ori ti-e scarba si nici nu vrei sa o vezi, darmite sa o gusti, ori nu poti sa ma refuzi nicodata, ca ai trecut peste superficialitatea si ai vazut in loc de o incuratura de mate, intr-un blid, ce chestii bune pot sa iese din r…
   Daca vrei o caracterizare dintr-aia tip horoscop te las sa alegi ce caracteristici vrei tu chestii d/alea cu sunt o fire vesela, optimista, putin incapatinata, inovatoare, inteligenta, cu multa imaginatie, bal bla bla … sa ma mai laud?
   De restul, din pacate, spre marea mea rusine nu mi-am facut timp sa cunosc mai bine pe toata lumea (sincer imi pare rau, si sper sa nu credeti vreodata ca evit intalnirile de dupa spectacole sau altceva, doar ca de abia imi fac vreme de repetitii – multe prioritati pe care nu reusesc sa le detronez, fie ca merita atentia mea, fie ca sunt fixista in anumite lucruri).

Ce spun ceilalti:

   Foarte ocupata (of, serviciul acesta, casa asta), dar cu un mare interes sa vina, sa faca, sa ajute. Si chiar a venit si noi ne-am bucurat ca tare mult ne place de ea.

   Cu ea se poate discuta multe lucruri, iar mie îmi place de ea ca mai pot iesi la o pauza de tigara.

   A facut o impresie buna înca de la prima piesa, mi-a placut sa joc alaturi de ea. E un exemplu ca se poate face teatru si când serviciul îti ocupa mare parte din timp.

   Anca are cel mai plin program de viata dintre noi, dar cu toate astea, a reusit sa altoiasca si teatrul cumva, printer picaturi. Sper sa nu renunte, si sa aiba mereu satisfactia scenei.

   Anca are un simt al umorului extraordinar, are tot timpul de dat niste replici memorabile... Îsi construieste foarte bine personajele, le da multa personalitate si viata pe scena.

   ..ne cunoastem de putina vreme dar mi-a intrat la suflet si e mortala in rolul de mama a mea in Oscar...

   Este foarte ocupata cu serviciul, si cu toate astea isi face timp si joaca foarte bine pe scena (mi-a placut foarte mult cum a jucat in piesa „Oscar”.