santa camelia

SANTA CAMELIA

Data nasterii: 12 iulie 1981
Zodia:Rac
Ocupatia:profesoara de limba engleza

Printre rolurile jucate:

Piesa în care as vrea sa joc: Delir în doi de Eugene Ionesco

Ce spune ea:

    Îmi place foarte mult sa fiu ocupata, sa am tot timpul ceva de facut, iar daca acest ceva (în cazul de fata – teatrul) se întâmpla sa-mi dea satisfactii mie, dar sa aduca un zâmbet si pe fetele celorlalti, nu poate sa fie decât un lucru bun. Totodata, e si o ocazie de a fi împreuna cu prietenii, ceea ce face aceasta activitate pur si simplu minunata. În rest, îmi plac muntele, padurea, calatoriile, literatura, jocul de carti, muzica buna si filmele. Chiar daca viata nu e întotdeauna foarte blânda, ramân o visatoare, traind într-o lume de basm, din care nu prea vreau sa ies, desi câteodata ar fi necesar.

Ce spun ceilalti:

   Este o prietena buna, care pune totul la suflet si care se supara pe mine des, ca eu nu stiu cum sa ma comport.

   Am avut ocazia sa-i fiu tata si logodnic pe scena, ca sa compensez faptul ca ea îmi este profesoara pe bune. Contrar asteptarilor multora, chiar îmi da note pe bune si pentru asta o apreciez. Îi place ciocolata. Ne bucuram când o împarte si cu noi.

   Nu s-ar da niciodata la o parte de la jocurile de grup si de la ... dulciuri. Îi place sa aiba mereu prieteni alaturi si se implica mult în viata grupului.

   Sensibila, delicata, foarte atenta la detalii, se supara usor, da-i si trece repede daca stii cum s-o iei. Întotdeauna atenta sa ne corecteze - defect profesional -, poate parea prea pretentioasa uneori. Parolista, punctuala, te poti bizui pe ajutorul ei odata ce se implica în ceva.

   Isi joaca rolurile, atat cele de pe scena teatrului cat si cele de pe scena vietii, cu multa multa daruire; e delicata, profesoara noastra de engleza, dar mai ales de romana.

   ..este foarte inteligenta, simpatica si comunicativa.

   Cami - sunt o fetita draguta.

   ..copliaroasa, se implica in majoritatea activitatilor trupei.

   ..sensibila si inteligenta pe scena si-n viata cotidiana, o prinde de minune postura de „floare la rever” a trupei, dar si de purtatoare a gândurilor noastre în fata presei.