razvan

FARA RAZVAN

Data nasterii:18 martie 1985
Zodia:Pesti

Ce spune el:

    „Baiat de treaba“  sau cel putin asa as vrea sa fiu si sa fiu stiut . Nu „bun la toate”, dar bun la cat mai multe :), pacat ca nu excelez la nimic. Vreau sa fiu si modest deci o sa-mi inchei aici descrierea.

Ce spun ceilalti:

   ‘Frumosul’ trupei. La balurile la care am fost, fetele de liceu erau înnebunite dupa el. Dar si înzestrat cu un talent de invidiat când e vorba de mima si pantomima. Parca e ‘facut’ pentru asta.

    Am fost în excursie cu el la Castelul Bran când el era doar în clasa a IV-a.

    Trapolla al meu cred ca a adus infuzia de tehnologie în trupa si mai nou e „omul de la sunet” – nu se compara cu electrozii (prietenii stiu de ce, iar). Îl prind rolurile din pantomime si cred ca si lui îi plac mai mult ca piesele obisnuite.

   Are fire de copil, vesela, entuziasta. Cel mai bine se simte în pantomime, unde se lasa în voie pe ritmurile muzicii. Îi este frica de scena, desi are mare succes la public, mai ales la domnisoare...c

   Punctul lui forte sunt pantomimele acolo e pur si simplu grozav.

   În el am intuit o anumita sensibilitate destul de rar întâlnita. Poate sa te surprinda dând dovada de o creativitate debordanta atunci când îl „prinde” ceva. În general solid, dar destul de usor de dezechilibrat pe anumite dimensiuni ale personalitatii. Desi comod, e un prieten bun, care te va sustine tocmai când te astepti mai putin. Se implica putin în piesele de teatru, unde cred ca nu se regaseste, însa în pantomime este în elementul lui, reusind sa fie sare si piper.

   Este un fat frumos linistit, desi i-a stat mai bine in rolul Julietei.