olga

SURD OLGA

Data nasterii: 30 octombrie 1984
Localitate:Alba- Iulia momentan , copiliaria mi-am petrecut-o in Scarisoara
Zodia:Scorpion
Membra Skepsis: Mai 2004

Roluri jucate:

Ce spune ea:

   In ceea ce priveste rolul preferat cred ca cel al Vicontesei din Nepoata Sotie... Despre mine ce sa zic sunt plina de energie in zilele mele bune...

Ce spun ceilalti:

   Pur si sinplu – PLINA DE ENERGIE

   Cu toate emotiile pe care le are cāteodata, ne īncurajeaza si pe noi. Poate ca sa se mai elibereze ea de ele. Dar noua ne face bine. Si dupa, asa de bine īsi intra īn rol, aproape īntotdeauna. Deci e bine totusi sa ai emotii.

   Este o prietena buna din skepsis cu care am jucat īn Cerere īn Casatorie de Cehov. Sper ca nu am īncurcat-o prea mult. din cānd īn cānd ca sa īi arat ce destept sunt, povesteam despre azimut ca ea stia de el de la topografie.

   E una din persoanele care ar dansa toata ziua. De unde atāta energie? Īmi place cum da viata la personajele sale. Sper ca nu am stresat-o prea mult cu porecla „Olca”.

   Olguta, mereu vesela, aduce un aer mai adolescentin īn trupa noastra. Este o mica dansatoare, o fire romantica. Pe scena, este o prezenta mereu atragatoare si plina de naturalete.Cred ca a frānt multe inimi...

   Parte din sufletul meu.

   Sensibila si delicata…uneori am impresia ca seamana cu mine la caracter, are o frumusete aparte.

   Olga – pot sa reusesc.

   Olga este unul dintre membrii cu vechime īn trupa, si īn timp, interpretarile ei au facut-o indispensabila farmecului reprezentatiilor noastre. Desi nu se arata, este o fire sensibila, o prezenta placuta, punānd poate prea mult la suflet uneori. Desi sunt sigur ca i-a fost greu de multe ori, nu a renuntat la teatru, si asta īnseamna multe.