lidia

MUNTEAN LIDIA

Roluri jucate

  • Oscar, C. Magnier - Bernadette

Ce spune ea:

   Ce pot sa spun despre viata din spatele ochilor mei caprui? :) Locuiesc intr-un oras mic dar cu oameni mari! M-am nascut intr-o familie numeroasa, eu am vrut sa fiu cea mai mare dintre fratii mei dar parintii “m-au intarziat”, asadar am fost mezina familiei, dar nu si rasfatata! Multe pot sa spun ...sau nimic depinde de situatie!! Is agitata mai tot timpul, usor impiedicata si taioasa uneori, daca nu as fi asa parca nu as mai fi eu ?Imi place sa ma plimb, imi place sa ma plimb, si imi mai place ceva : IMI PLACE SA MA PLIMB! Cred ca m-am facut inteleasa! Imi place sa cunosc oameni!...Imi place sa zambesc, sa binedispun lumea din jurul meu pfff… multe lucruri imi plac!! Sunt plina de viata si nu cred ca o sa ma schimb…cel putin nu prea curand…sper ca la batranete sa nu fiu vecina senila de pe scara!!

Ce spun ceilalti:

   Cred ca e cea mai noua în trupa. Foarte sociabila si cunoaste pe toata lumea. Daca iesi cu ea în oras, te opresti la câteva minute ca sa mai salute pe cineva. Trebuie sa iesim mai des cu tine.

   Ea este fata care aduce voia buna la repetitii. Mereu un zâmbet, si-a facut intrarea pe scena cu brio, asteptam roluri mai mari.

   Lidia ascunde o personalitate complexa, are arta în sânge...Se dedica mult în ceea ce-i place si pentru aceasta o admir foarte mult. O data ce povestesti cu ea, te vei binedispune oricât de trist ai fi.

   Lidia – sa ne distram.

   O persoana sincera si care te umple de buna dispozitie.

   Este sora mea mai mica si ii urez mult succes in tot ceea ce face, este tot timpul plina de energie si, este obisnuita cu lumina reflectoarelor deoarece a mai aparut si la TV in diverse spot-uri.

   Desi a intrat în trupa abia în al 7-lea an al nostru, firea ei extrovertita si temperamentul sangvin au ajutat-o sa se integreze rapid, ca si cum ar fi de mult timp alaturi de noi. Are cel mai placut timbru vocal, cu care confera cuvintelor o caldura aparte. Desi dominata mereu de emotii înainte de începerea piesei, cred ca încet-încet va reusi sa le stapâneasca si sa le valorifice. Mai are multe de învatat, însa daca o sa aiba rabdare si perseverenta, va reusi cu siguranta. Problema ei este disponibilitatea temporala.