dani

MUNTEAN DANIEL

Data nasterii: 12 iulie 1982
Zodia:Rac
Ocupatia:angajat la firma la mine

Roluri jucate:

Ce spune el:

   Sunt un baiat foarte calm. Imi plac: teatrul, muzica, sportul (baschet, volei) si muntele. Timp de 3 ani am cam tras chiulul din trupa fiind plecat la Bucuresti, insa m-am intors cu forte noi….

Ce spun ceilalti:

   Prin intermediul lui am ajuns in trupa deci suntem prieteni de multa vreme, si cred ca cel mai bine il carcaterizeaza perseverenta.

   A avut curajul sa încerce orice: sa plece din tara, sa stea la Bucuresti, iar acum sa îsi înceapa propria afacere. Sa-ti mearga bine ca sa mai venim la tine pentru cadouri personalizate.

   Jaques al nostru si-a deschis magazin...Un lucru bun, ca ne laudam si noi cu tricourile de la el si cu afisele mult mai bine realizate. Modul lui de a vorbi îi confera o nota distinctiva între noi, care prinde la public, zic eu. Mie îmi place cum joaca.

   Sau Jacques, cum îi mai spunem noi în amintirea rolului sau memorabil din Nepoata-Sotie. Un actor cu tinuta, si cu multe surprize (placute) pe scena, dar si în culise, unde îsi pune în aplicare cu multa iscusinta talentele sale pictoricesti...la faurirea decorului.

   Un tip grozav, descurcaret, plin de energie, optimism si creativitate; pune umaru’ la caru’ mare.

   I-am pus supranumele Jacques, dupa cel mai reusit rol pe care l-a avut. Pacat ca nu are prea mult timp de teatru. Oricum, cu toate ca a fost plecat o vreme, a pastrat legatura, si dupa ce a revenit, ne-a adus un plus de experienta. Este consecvent, are rabdare si încearca sa-si maximalizeze interpretarile. Un om de nadejde.