lidia

CIOFLICA LIUDMILA

Data nasterii: 8 august 1986
Zodia: Leu
Ocupatie: studenta la Sociologie

Ce spune ea:

   Înca nu mi-am gasit personajul în teatru... As putea spune ca sunt o fire impulsiva, dar si calma, foarte empatica, de aceea ma simt atât de bine facând teatru...e o a doua natura a mea. Imi place arta cu toate dimensiunile ei si mi-as dedica cea mai mare parte a timpului spre a-mi cultiva spiritul prin ea, sper ca viata sa-mi permita acest lux.

Roluri jucate:

   Rolurile mele preferate au fost cel al vaduvei din Ursul, dar si cel a lui Cathos, pretioasa ridicola, unde nu am stat mult sa-mi analizez personajele, totul mi-a venit foarte natural. Recunosc faptul ca ma descurc mai bine în roluri din drame si mai putin în cele din comedie, sunt o prezenta mai grava pe scena. Însa comedia m-a deschis mult catre ceilalti oameni si catre un altfel de umor...

Ce spun ceilalti:

   Stie întotdeauna ce se potriveste în orice situatie când e vorba de decor, de costume si de machiaj. Un simt estetic fara de care noi nu am reusi sa facem fata stresului de dinaintea spectacolului. Si se adapteaza cu usurinta la orice rol.

   Este si ea o prietena buna, care are un ochi critic la fel ca Vio si ne da indicatii pretioase despre personajele jucate.

   Ar fi multe de zis despre ea, pentru ca a facut destula coreografie cu mine. În principal ea m-a învatat cum sa apar pe scena. Joaca foarte bine pe scena, uneori ma întreb cum reuseste...

   Cea mai pasionala dintre noi, intra in pielea personajelor mai adanc decat se astepta insusi Cehov.

   Exotica, calculata, finuta in gesticulari foarte feminine.

   Ludmila – I’m a lady.

   Cea mai talentata dintre noi toti, usor perfectionista –uneori pare agasanta din cauza asta - îsi munceste cel mai mult personajul, dând mereu intensitate jocului. Deosebit de adaptabila, poate juca usor roluri de travesti- cu conditia sa fie bine deghizata, si sa-si poata îngrosa vocea-. Pune mult suflet, pricina pentru care se supara câteodata, când lucrurile nu ies asa cum îsi doreste ea. Daca îi câstigi aprecierea va trebui sa te chinui din greu sa o dezamagesti.

   Pentru sfaturi si ajutor inainte de spectacole e persona ideala.

   Este foarte buna pe scena (mai ales in rolurile masculine :)

   Vulcanica si plina de profunzime în rolurile pe care le interpreteaza, este inima trupei prin care „curge” între o sistola si diastola Prutul.